Ny medarbetare!

2022-05-25

Arbetet i Expo Karlskrona fortlöper i rasande fart. Vi har haft en del tjänster utlysta senaste tiden, och nu kan vi äntligen börja presentera våra nya tillskott i teamet.

Först ut är vår nya Partnerprojektledare, Susanne Ekblad, som börjar hos oss efter sommaren.

Hej Susanne! Vem är du?

Jag jobbar för nuvarande på Marinmuseum i Karlskrona som chef för publik- och pedagogenheten – kort beskrivet ansvarig för all publik verksamhet och dess utveckling.
Kommer ursprungligen från Uppsala och har spenderat en stor del av mitt liv där. Har bakgrund inom besöksnäringen delvis genom eget företag, och där jag även hann med att mura kakelugnar vid sidan!

För ett antal år sedan fick jag erbjudande om att flytta ner till Karlskrona för att ta över efter min företrädare på nuvarande tjänst, så jag tog med sambo och barn och landade här nere.

Hur hittade du till Expo Karlskrona, och vad ser du mest fram emot i arbetet som partnerprojektledare?

Jag har följt projektet lite grann och när jag såg att Expo Karlskrona sökte fler projektledare var min första tanke: Där här projektet vill jag inte missa!

Att få möjligheten att samarbeta med innovativa och kreativa människor som alla vill vara med och skapa ett ännu bättre Karlskrona ska bli så roligt, och jag ser fram emot att få vara i en roll som ser möjligheter ur ett större perspektiv för att därefter kunna koppla ihop olika människor med liknande intressen och behov. På det sättet kan vi tillsammans möta olika utmaningar som vi står inför, både lokalt och globalt.

 

Om du får lov att drömma lite angående framtiden; vad hade du helst velat åstadkomma tillsammans med våra partners i Expo Karlskrona?

Jag hade velat se att Karlskrona fortsätter att vara en attraktiv plats att både besöka och vistas i hela året runt. Vi är ett erkänt populärt besöksmål om sommaren, men vad kan vi göra för att skapa samma engagemang övrig tid på året för såväl boende och besökare?

 

Slutligen; berätta något spännande om dig själv.

Att mura kakelugnar tycker jag själva är spännande men att smida i silver, det är magiskt :)

 

Tack så mycket Susanne och vi ser fram emot att få välkomna dig till Expo Karlskrona efter semestern!

Fler nyheter

2022-04-26

Innovation Day 2022

Vår projektpartner Blue Science Park anordnar Innovation Day 2022, anmäl dig idag!

Läs mer
2022-04-26

Pottholmen tar nästa steg

Nu tas ännu ett steg i utvecklingen av Pottholmen när byggnation av ytterligare två kvarter ska upphandlas. I de två kvarteren planeras äldreboende, parkeringshus och bostadshus.

Läs mer
2022-04-22

Förstudie gjord för nytt bostadsområde

Norr om Trummenäs kommer området Torstäva under kommande år att växa till ett helt nytt samhälle i Karlskrona kommun

Läs mer

Expo Karlskrona

Du är på väg att bli en del av något stort!

Vad heter ditt företag/organisation?

Så vi vet vem du representerar

Vad heter du?

Så vi vet vem som är kontaktperson

Vad har du för e-postadress?

Så vi kan kontakta dig.

Tack!

Tack för din intresseanmälan!

You must check reCaptcha above!