Artikel i BLT: Så går jobbet med Expo Karlskrona

I helgen publicerade Blekinge Läns Tidning en fin artikel om Expo Karlskrona. Reportern intervjuade projektledare Niklas Carlsson, som delade med sig av sina tankar och visioner för projektet. 

Han berättar om hur Karlskrona genomfört en bomässa på Stumholmen för snart 30 år sedan, och hur det kommer uppmärksammas under 2023. Om kopplingen till H22 och hur ett samhällsexpo är nästa naturliga utvecklingssteg från tidigare bomässor - och ger även sin syn på vilken typ av innehåll vi kan förväntas lyfta under Expo25!

Är du nyfiken på Expo Karlskrona och arbetet som leder fram till nästa generations bomässa i Karlskrona? Leder du eller jobbar på ett företag som är intresserad av att vara med på resan mot att göra Karlskrona till en förebild för hållbara livsmiljöer? Hör av dig idag, eller gå med i våran invånarpanel!

Läs hela artikeln på blt.se

Niklas Carlsson

Projektledare, Expo Karlskrona

Läs hela artikeln på blt.se

Fler nyheter

2022-10-28

Pottholmen fortsätter utvecklas

Entrén till staden i havet fortsätter växa. Nu är det klart att Riksbyggen kommer stå för utvecklingen av två nya kvarter med omvårdnadsboende, mobilitetshus och bostäder i 14 våningar.

Läs mer
2022-08-31

Energilabbets energipaviljong

Våra projektpartners på Energilabbet ställer ut paviljong på Stortorget i Karlskrona för alla som är nyfikna eller oroliga inför framtida (och samtida) energiutmaningar

Läs mer
2022-08-26

Ny medarbetare (igen)!

Vi har glädjen att presentera ytterligare ett tillskott till teamet - vår nya evenemangsansvariga projektledare!

Läs mer