Utklippan Fastigheter

Utklippan logo

 

I kuststaden Karlskrona finner ni Utklippan Fastigheter. Vi kan erbjuda er flera boendealternativ alla nära vatten. I Karlskrona, som är världsarv, har ni alltid nära till havet, naturen men också kommers och stadens liv. På Utklippan Fastigheter har vi ambitionen att sköta våra hus och kunder på ett personligt och positivt sätt.

Martin och Per Harrtoft

Utklippan Fastigheter

Vem är du/ni?

Martin är VD och ytterst ansvarig. Per är fastighetsföretagare och har startat Utklippan Fastigheter för 25 år sedan.

Jag (Per) jobbar främst med lokalutveckling, finansiering,  projektutveckling och naturligtvis projektledning. Ett stort intresse för oss båda är sjöliv. Vi trivs på sjön och är gärna där inklusive naturligtvis Utklippan som vi besöker upprepade tillfällen om året. 2016 körde vi tillsammans Blå Bandet - från Ystad till Haparanda i en öppen 7 meters motorbåt. Vi klarade det precis under 24 timmar!

Berätta lite om Utklippan Fastigheter!

Utklippan Fastigheter är ett familjeföretag som firar 25 år i år och som leds av Martin. Vi arbetar med både bostäder och lokaler främst i Karlskrona men även i viss mån i Ronneby.

Det drivs av familjen som består av Eva och mig samt syskonen Martin och Andrea - alla med efternamnet Harrtoft. I övrigt köper vi tjänster av våra partnerföretag.

Varför är Utklippan Fastigheter engagerade i att skapa framtidens livsmiljöer?

Vi har länge varit engagerade i stadsutveckling både genom tidigare uppdrag men även i vårt arbete med utveckla olika projekt i Karlskrona. Per har länge varit engagerad i Karlskronas stadsutveckling genom engagemanget i Fastighetsägarnas Distriktsstyrelse som ordförande och medverkan i flera utvecklingssamarbeten med Karlskrona kommun.

Karlskronas utveckling ligger oss varmt om hjärtat både via vår verksamhet samt att vi bor och lever här.

Hur ser ni på Karlskronas framtid?

Vi ser många möjligheter för Karlskronas utveckling främst med den fantastiska livsmiljö och livskvalitet du kan skapa här. Vi ser samtidigt också stora utmaningar med behov av större befolkningsunderlag och klimatutmaningar.

Varför står ni bakom Expo Karlskrona?

Vi vill hjälpa till och vara en del av Karlskronas utveckling och Expo Karlskrona är ett väldigt bra initiativ som kommer vara en del i detta.

Vad önskar ni att vi tillsammans åstadkommit om fem år?

Att vi fått upp mångas ögon om hur fantastiskt det är här i Karlskrona, både Karlskronabor och andra, samt hittat utvecklande arbetssätt och projekt som kanske ingen kunnat fokusera på annars.