3D Vision

3d vision logga

3dVision Interactive Agency är en 3dByrå som skapar visualiseringar, animationer och digitala interaktiva upplevelser med fotorealism. Genom många års erfarenhet ger vi våra kunder inom nyproduktion, industri, arkitektur och event effektiva och säljande digitala lösningar som leder till lyckade lanseringar, gång efter gång.

Vår erfarenhet är att när vi samverkar med experter inom andra områden så uppstår det spännande projekt och ideér som gör att vi kan vara med och driva utvecklingen framåt och bidra till ökad digitalisering inom många branscher.

Vem är du?

Johan Bournonville, grundare av 3dVision & Augmented Reality Labs.  Det bästa med att driva ett eget företag är kundkontakt och alla spännande projekt i teknikens framkant vi har här. Jag har fokus på arkitektur, inredning och projektledning. På fritiden är jag är inbiten cyklist och har ett sidoprojekt där vi bygger lite cyklar under märket Carbon8. På lunchen kör jag gärna ett träningspass i källaren på Zwift eller tränar Friskis.

Berätta lite om 3D Vision!

Vi producerar visualiseringar, animationer, 3D, VR och AR inom arkitektur och industri. Idag är vi åtta anställda med kontor i Växjö och Karlskrona. Projektutvecklare kontaktar oss oftast när dom ska lansera nyproduktionsprojekt där vi har en lång erfarenhet av vad som krävs för att lyckas med försäljningen. Inom industri är det mycket visualiseringar och animationer i samband med lansering av nya produkter.

Vårt senaste projekt var en klä-ut dig applikation i AR åt Polismuseum i Stockholm.

Varför är ni engagerade i att forma framtidens livsmiljöer?

Dels stämmer det bra med vår inriktning här men vi brinner även för Karlskrona. Det är en unik stad vi bor i på många sätt.

Hur ser ni på Karlskronas framtid?

Vi ligger lite på ett hörn och har inte riktigt samma tillväxt som Kalmar och Växjö. Det vore fantastiskt kul om det gick att ändra på det så Karlskrona utvecklas bra både idag och i framtiden.

Berätta varför ni står bakom satsningen Expo Karlskrona.

Vi samverkar gärna med andra företag och nu finns en unik chans att bidra till utvecklingen av Karlskrona. Det känns viktigt för oss att bidra till utvecklingen i den stad vi bor och verkar i.

Vad önskar du att vi tillsammans ska ha åstadkommit om fem år?

Ett litet bättre Karlskrona, på många plan.